Menu

Random Foto's

SmartSection is developed by The SmartFactory (http://www.smartfactory.ca), a division of INBOX Solutions (http://inboxinternational.com)
Algemeen > Standplaatsen toercaravans en stacaravans
Standplaatsen toercaravans en stacaravans
Algemeen
Veel groen, privacy en ruimte zijn de aantrekkelijke kenmerken van onze standplaatsen. Ze beschikken allemaal over een watertappunt, stroomaansluiting met 10 Ampère en een afvalwaterafvoer.

Voor vertier van de jeugdige gasten is er een speeltuintje, trampoline, basket en een trapveldje met een goal.
Toercaravans
De plaatsen voor toercaravans zijn groot met elk een eigen toilet in het sanitairgebouw. Ze zijn vooral in gebruik als seizoensplaats. Passanten zijn uiteraard ook welkom.

Voor een bedrag van € 1575,- all in, kunt u een heel seizoen zorgeloos genieten van uw standplaats op de camping.Passanten kunnen terecht voor € 18,- per dag in het voor- en naseizoen en voor € 22,- per dag in het hoogseizoen. Deze prijzen zijn excl. toeristenbelasting. We raden u aan vooraf te informeren of er een plaats vrij is.

Stacaravans
De stacaravans staan op ruime plaatsen die door de groene afzettingen volop privacy bieden. Ze zijn allemaal aangesloten op de riolering. De indeling in laantjes maakt de camping overzichtelijk en creëert een knusse sfeer.

De kosten per jaar bedragen € 2250,- excl. stroomverbruik en uiteraard zonder zorgen!

Op ons terrein zijn geen honden toegestaan.
  Bekijk dit artikel in PDF-formaat Druk artikel af Verstuur artikel

Copyright: Camping SineCura    Webportal van De Pree e-Consult